Μαθετε για Nεες Θεσεις Εργασιας
και που μπορείτε να δουλέψετε

Οι προστατευόμενες θέσεις εργασίας είναι σημαντικές για κάθε άτομο με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας δεν χάνουν το αναπηρικό τους επίδομα. Ο μισθός που θα λαμβάνουν λειτουργεί συμπληρωματικά στο αναπηρικό τους επίδομα για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Αυτό αποδεικνύεται από τις εγκυκλίους του Υπουργείου καθώς και από τους νόμους: ν.2716/1999 άρθρο 12 και ν.4488/2017 άρθρο 23 που το καθορίζουν ρητά.

Ως ΚΟΙΣΠΕ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας έχουμε συνάψει συμφωνίες για προστατευόμενες θέσεις εργασίας ληπτών ψυχικής υγείας με κρατικούς φορείς και οργανισμούς. Αυτή την περίοδο οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι:

1. Μία θέση εργασίας καθαριότητας εσωτερικών χώρων στον ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας.

2. Μία θέση εργασίας καθαριότητας εσωτερικών χώρων στο ΤΟΜΥ Θεσπρωτίας.

3. Μία θέση εργασίας καθαριότητας εξωτερικών χώρων Δομής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα.

4. Μία ή δύο θέσεις (ανάλογα με τις ανάγκες) εργασίας καθαριότητας εξωτερικών χώρων σε Δομές του Κέντρου Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου στους Φιλιάτες.

Όποιος ενδιαφέρεται να εργαστεί μέσω του ΚΟΙΣΠΕ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που εμφανίζεται παρακάτω πατώντας στο πλήκτρο «ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ» την οποία μπορεί να κατεβάσει στον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή και να μας την αποστείλει μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση koispethiamis@gmail.com

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 27/04/2020